Buren In Het Duits

Buren In Het Duits. Uitgebreide vertaling voor buren(nederlands) in het duits. Oefenvragen voor het boek onbekende buren:

Stadswandeling Historische Buren Ontdek het verleden van Buren
Stadswandeling Historische Buren Ontdek het verleden van Buren from www.burenstad.nl

De hulpdiensten waren gealarmeerd door de buren vanwege hulpgeroep. Buren (p) der nachbar ; We houden van de buren met wie wij.

Vertalingen Van Het Uitdrukking Zijn De Buren Van Nederlands Naar Duitse En Voorbeelden Van Het Gebruik Van Zijn De Buren In Een Zin Met Hun Vertalingen:

Gezellig met de hele buurt in buren naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond! Hiermee heb ik het tentamen duits behaald met een 9,3. Buren[de ~] zelfstandig naamwoord, mv.

Naburige, Naburig, Aangrenzend, Aanpalende, Aanpalend, Aanliggend, Belendend) Volume_Up.

Je werkt samen met andere leerlingen en krijgt opdrachten om uit te voeren. Wanneer je deze 4 woorden combineert met de getallen, kan je alle tijden beschrijven. Vertalingen van het uitdrukking de buren hoorden van nederlands naar duitse en voorbeelden van het gebruik van de buren hoorden in een zin met hun vertalingen:

Vertalingen Van Het Uitdrukking Andere Buren Van Nederlands Naar Duitse En Voorbeelden Van Het Gebruik Van Andere Buren In Een Zin Met Hun Vertalingen:

Uitgebreide vertaling voor buren(nederlands) in het duits. Vertalingen van het uitdrukking met zijn buren van nederlands naar duitse en voorbeelden van het gebruik van met zijn buren in een zin met hun vertalingen: U moet echter wel beseffen dat wij.

De Buren In Duits Vertaalt Naar:

Die nachbarn, die nachbarschaft (2 vertalingen totaal). De hulpdiensten waren gealarmeerd door de buren vanwege hulpgeroep. Vertalingen in context met de buren bevatten minimaal 7.076 zinnen.

Openingstijden Vuurwerkwinkel Aan De De Kerswerf 10 Te Beusichem Zijn:

Buren (p) der nachbar ; We houden van de buren met wie wij. Marthe duits 4mo report this post nog even voor het weekend.

Leave a Comment