Leerdam Linge Rondvaart

Leerdam Linge Rondvaart. Het nationaal glasmuseum, de glasfabriek en de glasdagen trekken elk jaar hordes bezoekers. Leerdam is het centrum van de nederlandse glaskunst.

Vakantiefoto's Leerdam. Bekijk foto's van Leerdam ZuidHolland Zoover
Vakantiefoto's Leerdam. Bekijk foto's van Leerdam ZuidHolland Zoover from www.zoover.nl

Over de linge prijs vanaf € 34,50 boek met korting foto vriendelijk 3 uur 1+ personen lunchcruise een 3 uur durend arrangement inclusief vaartocht over de linge met uitgebreid. De linge, leerdam & de tingieterij. Deze indrukwekkende rondvaart is echt een aanrader vanwege:

Aan De Linge Zijn Verschillende Jachthavens, Rondvaartbedrijven En Kanoverhuurbedrijven Te Vinden.

De haven van leerdam met de contouren van het hofje van aerden. Sloepvaren over de prachtige linge, nederlands langste rivier. Reserveren kano's alleen voor een dagdeel anders uitsluitend op basis van beschikbaarheid op de locatie zelf.

Regelmatig Leuke Thema Tochten, Als Brunchvaart, Moonlight Cruise, Barbequetocht, Etcetera.

U kunt het schip huren vanaf minimaal 3 uur en vanaf minimaal 35 personen ouder dan 11 jaar. 's middags maakt u een prachtige rondvaart op een van de schepen van rederij leerdam inclusief koffietafel op de rivier de linge. Leerdam is het centrum van de nederlandse glaskunst.

De Prachtige Natuur Van De Betuwe.

Tijdens deze prachtige rondvaart zult u versteld staan van de kleurrijke natuur in dit gebied. € 16,00 verder lezen betuwe. € 13,00 verder lezen betuwe rondvaart 120 minuten vanaf:

Een Mooie Vaarroute Over De Merwede En Linge.

Deze rondvaart duurt 2 uur en begint in leerdam. Mps kroon van leerdam ». Tijd voor een leuke 1,5 uur durende rondvaart over de rivier de linge.

De Linge, Leerdam & De Tingieterij.

Een eventueel bezoek aan het. Vooral in de bloesemtijd is deze rondvaart een aanrader! Er zijn diverse mogelijkheden om de.

Leave a Comment