Oudewater Musea

Oudewater Musea. It is situated where the linschoten river flows out in the hollandse ijssel. Rope museum ‘de baanschuur’ twining rope once.

Stadsmuseum Oudewater
Stadsmuseum Oudewater from www.oudewater.net

On the attic of the old townhall you will find the citymuseum oudewater. Kijk op museumtv en krijg een overzicht van de musea in de buurt. Touwmuseum oudewater reijersteeg 4 3421 sz oudewater.

Het Toeristisch Informatie Punt In De Leeuweringerstraat Vormt Het Startpunt Van Veel Routes.

Ook kun je hier een wandeling. On the attic of the old townhall you will find the citymuseum oudewater. Rope museum ‘de baanschuur’ twining rope once.

Oppervlakte 39.11 Km² Inwoners 9.873 (Gemeente Oudewater) Musea 3 Concurrentie 3.291 Inwoners Per Museum

Museum de heksenwaag is gevestigd in de voormalige stadswaag. Het biedt de bezoeker een vaste, en ook. Ontdek de beste musea in oudewater en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst.

In Het Museum Kun Van Alles Zien, Lezen En Leren Over Touw.

Closed (open to groups by appointment only) friday. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste musea in oudewater op tripadvisor. Closed (open to groups by appointment only) wednesday.

It Offers The Visitor Three Nice Expositions.

Touwmuseum oudewater reijersteeg 4 3421 sz oudewater. In het museum wordt het verhaal van de heksenvervolging en de rol van de oudewaterse waag verteld aan de hand. Closed (open to groups by appointment only) thursday.

It Is Situated Where The Linschoten River Flows Out In The Hollandse Ijssel.

Kijk op museumtv en krijg een overzicht van de musea in de buurt. Museum de heksenwaag is een plek waar de geschiedenis van de heksenvervolging in de 16e en de 17e eeuw herleeft. Visiting cities, there is more in netherlands than amsterdam , and oudewater.

Leave a Comment