Sluis Workum

Sluis Workum. De verlaging van de sluisdrempel sluit goed aan bij het masterplan. Dat maakt workum klaar voor het nieuwe.

Looking over the ancient sluice to Workum
Looking over the ancient sluice to Workum from mapio.net

Alles over de sluis workum: De sluis vormt de verbinding tussen de diepe dolte in het centrum en het twee kilometer lange kanaal het zool, dat uitkomt op het ijsselmeer. By creating an account you are able to follow friends and experts you trust and see the places they’ve recommended.

Sluis Workum En Sluizen En Stuwen In Friesland · Bekijk Meer » Workum.

Er werden destijds wel toneeluitvoeringen gegeven. 507 views, 27 likes, 2 loves, 0 comments, 7 shares, facebook watch videos from drone it: Op de waterkaart hieronder zie je dit.

Address Of Sluis Workum Is Aldedyk 1A, 8711 Hh Workum, Netherlands.

De sluis vormt de verbinding tussen de diepe dolte in het centrum en het twee kilometer lange kanaal het zool, dat uitkomt op het ijsselmeer. By creating an account you are able to follow friends and experts you trust and see the places they’ve recommended. Wil je in deze periode gebruik maken van een brug of een sluis?

Zij Zijn Bereikbaar Op Werkdagen Van 9.00 Uur Tot 16.00 Uur.

In juni 1939 vond er een aanbesteding plaats. U kunt ook doorvaren tot de sluis, waar u prima een nacht kunt blijven liggen, of door de sluis het centrum van workum invaren. Sluis workum / zeesluis, workum.

De Werkzaamheden Aan Sluis Workum Zijn Onderdeel Van Het Friese Merenproject Van De Provincie Fryslân.

Sluis workum is een schutsluis in workum. De sluis vormt de verbinding tussen de diepe dolte in het centrum en het twee kilometer lange kanaal het zool, dat uitkomt op het ijsselmeer. Door het verlagen van de drempel in de sluis, kunnen vanaf deze datum ook de grotere boten de stad binnenvaren.

|| Lock Workum Is A Lock In Workum, Frieland Province, The Netherlands Stock Photo And Explore Similar Images At Adobe Stock.

De sluis heeft een maximale diepgang van 1,60 meter en de. Dit was de grote sluiswachterwoning, die vroeger tevens herberg was. Sluis workum is een schutsluis in workum.

Leave a Comment