Workum Evenementen

Workum Evenementen. Wat je écht niet mag missen in workum strontrace de strontrace is hét jaarlijkse evenement van workum. 20.00 uur zaterdag 24 september:

Welkom op Workum.nl
Welkom op Workum.nl from www.workum.nl

De schatten uit het verleden glanzen hier naast de rijkdommen uit het. Starttijd & organisatie volgt in de whatsapp groep van w.v. Theater, decorbouwer, bands en evenementen van de technische kant begeleiden en/of uitvoeren als.

Vervoer Over Water Op Basis Van Windkracht Wordt Dan Voor Even In Ere Hersteld.

Evenementen vandaag te doen 2022. Hier ontmoet stadse cultuur weidse natuur. Theater, decorbouwer, bands en evenementen van de technische kant begeleiden en/of uitvoeren als.

Zeilvaartcollege Workum Strontrace, Beurtveer, Visserijdagen, Klompzeilen En Liereliet Strontweek “Strontweek” Is De Verzamelnaam Van Een Aantal Maritieme Evenementen Met Elk.

Kerken & kathedralen door abachi123 het kleine stadje workum beschikt over een enorme stoere kerk. “strontweek” is de verzamelnaam van. Pietenpuzzel en sinterklaas in centrum van workum zaterdagmiddag 19 november zijn sint en zij pieten bij de pietenpuzzel in de binnenstad van workum.

Alleen Tijdens De Oorlogen Werden.

23 en 24 september 2022 vrijdag 23 september: De ‘strontweek’ is de verzamelnaam van maritieme evenementen die in de herfstvakantie in workum worden gehouden. Alle prachtige monumenten in workum zijn geopend.

In De Strontweek (18 T/M 26 Oktober 2019) Zijn Er Vier Maritieme Evenementen In Havenstad Workum.

Dit evenement heeft in 2022 plaatsgevonden en is afgelopen. De schatten uit het verleden glanzen hier naast de rijkdommen uit het. 21.00 uur controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het.

Alles Over Beleef Workum Cultuur Evenementen Te Zien Musea Galeries & Ateliers Workum Heeft Veel Te Bieden Op Cultureel Gebied!

Zeer de moeite waard om even te bekijken. Centraal staan de historische schepen die zo snel als mogelijk. In workum zie je het!

Leave a Comment