Workum Musea

Workum Musea. Maar ook de minder populaire musea uit workum komen aan bod Workum, één van de elfsteden, heeft een prachtige oude binnenstad.

Verken het indrukwekkende Workum in Friesland
Verken het indrukwekkende Workum in Friesland from www.euroreizen.be

Workum heeft als de kunst cultuurstad veel te bieden. You will find plenty of surf schools. Het jopie huisman museum is gewijd aan het werk en de filosofie van de friese autodidacte schilder jopie huisman.

Aan De Andere Kant Van Workum Zijn Vele Friese Meren.

View 60 museums → i. Discover the best museums in workum and find out about the things to see and to do, exhibitions, opening hours, prices and discounts in the list of museums in workum, or apply. Ontdek de beste musea in workum en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van musea in workum, of gebruik filters en.

Wij Zijn Gesloten Op Eerste Kerstdag,.

De beste musea in workum, nederland. Maar ook de minder populaire musea uit workum komen aan bod The museum offers you to know the workums heritage.

Peter Van Workum’s Post Peter Van.

Musea workum heeft een aantal prachtige musea. Jopie huisman museum het jopie huisman museum in workum is gewijd aan het werk en de. Since the ijsselmeer is fairly shallow and placid here, workum is very popular among water sports enthusiasts.

Perfect Om Te Zeilen, Te Sloepvaren, Varen Met Een Luxe Jacht, Kitesurfen, Windsurfen, Kanovaren, Suppen Of Zwemmen.

Voor een interessant dagje uit is een bezoek aan een. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste musea in workum op tripadvisor. Deze herbergt niet alleen eeuwenoude gebouwen en kerken, maar ook een grote diversiteit aan musea, ateliers en.

Churches Are Besides Musea And Themed Environments One Of Our Specialities, We Have A Large Amount Of Special Solutions For This Application!

Nowadays, workum is probably best known for having a museum dedicated to the very popular artist jopie huisman. Het jopie huisman museum is gewijd aan het werk en de filosofie van de friese autodidacte schilder jopie huisman. Openingstijden & prijzen openingstijden & toegangsprijzen het jopie huisman museum is 7 dagen per week van 11.00 tot 17.00 uur geopend.

Leave a Comment