Workum Op De Hoek Van De Stal

Workum Op De Hoek Van De Stal. Sud 154, 8711 cz workum telefoon: Naast de appartementen beschikken we over een gemeenschappelijke ruimte met keuken welke gerealiseerd is in de oude opkamer van de boerderij.

Appartement 6 I Op De Hoek Van De Stal I Appartementen I Bed en Brochje
Appartement 6 I Op De Hoek Van De Stal I Appartementen I Bed en Brochje from www.opdehoekvandestal.eu

Appartementen i op de hoek van de stal i appartementen i bed en brochje i bed and breakfast i rundveebedrijf i workum i ontdek uw verblijf! Op de hoek van de stal, workum: Op de hoek van de stal is een recreatie en activiteiten boerderij in het centrum van workum.

Deze Is Voorzien Van Alle Gemakken.

Op de hoek van de stal, workum. Dit in combinatie met het jongvee en andere dieren die op de vakantieboerderij “op de hoek van de stal” zijn, maakt ons bedrijf zeer geschikt en leerzaam voor families en jonge gezinnen. Het stadje workum is een van de mooiste friese elf steden.

Op De Hoek Van De Stal.

See traveller reviews, 5 user photos and best deals for op de hoek van de stal at tripadvisor. Sud 154, 8711 cz workum telefoon: Op de hoek van de stal is een recreatie en activiteiten boerderij in het centrum van workum.

Vind Je Het Leuk Om.

Vooral bekend vanwege zijn schitterende, goed bewaarde geveltjes en het mooie marktplein 'de merk' die is benoemd tot 'it. Op de hoek van de stal is een recreatie en activiteiten boerderij in het centrum van workum. Op de hoek van de stal, workum:

Zijn Er Historische Locaties In De Buurt Van Op De Hoek Van De Stal?

Appartementen i op de hoek van de stal i appartementen i bed en brochje i bed and breakfast i rundveebedrijf i workum i ontdek uw verblijf! Deze kamer is op de bovenverdieping. Beleef workum overnachten op de hoek van de stal op de hoek van de stal even wegdromen met een goed boek terwijl de kinderen in de hooiberg spelen.

Ontbijt Toeristenbelasting € 1.25 Pp Boerderij B&B Gelegen In Het Centrum Van Workum.

Op de hoek van de stal indicatieprijs voor 2 personen € 60,00 incl. Het is eenvoudig en netjes ingericht, voorzien van twee één. 495 likes · 1 talking about this · 101 were here.

Leave a Comment