Workum Vuurtoren

Workum Vuurtoren. You'll find workum lighthouse on the hylperdyk at the entrance to the harbour. Stichting it tointsje leech, workum.

Vuurtoren Workum (Gedoofd)
Vuurtoren Workum (Gedoofd) from wikimapia.org

Het rijksmonument onderging in de voorbije maanden een ingrijpende restauratie. Grondlegger reid de jong overleed in 2020 drie weken nadat hij nog het startsein had gegeven voor de traditionele strontweek in workum. It's known as the toarntsje (little tower), which is very apt for the square white brick tower.

8711 Hj, Workum (Gemeente Zuidwest Friesland ) Friesland.

Er zaten schuren in de mu. Stichting it tointsje leech, workum. Ze draagt de bijnaam het toarntsje (torentje), heel passend bij de witte vierkante bakstenen.

Grondlegger Reid De Jong Overleed In 2020 Drie Weken Nadat Hij Nog Het Startsein Had Gegeven Voor De Traditionele Strontweek In Workum.

It's known as the toarntsje (little tower), which is very apt for the square white brick tower. Met een hoogte van slechts negen meter is de vuurtoren van workum niet hoog. In ‘it toarntsje’, het torentje, uit 1708 wordt een vuur aangestoken voor de.

Ze Draagt De Bijnaam Het Toarntsje(Torentje), Heel Passend Bij De Witte Vierkante Bakstenen Toren.

Het rijksmonument onderging in de voorbije maanden een ingrijpende restauratie. Dit artikel heeft standaard een verlichtingssnoer met een gloeilampje. De vuurtoren, het ‘toarntsje van reid’ op de dijk tussen workum en hindeloopen staat een klein, wit bakstenen gebouw:

De Vuurtoren Van Workum Is De Voormalige Witte Vierkante Bakstenen Vuurtoren Of Lichtopstand Aan Het Ijsselmeer Op De Hylperdyk Bij De Ingang Naar De Haven Van.

Hier de vuurtoren van workum. You'll find workum lighthouse on the hylperdyk at the entrance to the harbour. Feestelijke prijsuitreiking strontrace en beurtveer:

Good Availability And Great Rates.

De stichting heeft ten doel het instandhouden van het natuurgebied warkumer nylan, met inbegrip van voormalige vuurtoren it tointsje,. Door jasper hauser en loek buter. Vuurtoren van workum in workum.

Leave a Comment